Workshop schilderen.

Workshops schilderen met olieverf voor beginners en gevorderden.

Schilder event van 1 week

Wat we nieuw aanbieden dit seizoen is een hele week schilderen in ons atelier. Van maandag t/m vrijdag, 4 uur per dag, kom je bij ons schilderen en maken we een prachtig olieverfschilderij volgens de techniek van de oude meesters. We schilderen monochroom onder en brengen pas kleur aan als de onderschildering erop staat. Ieder event heeft een ander thema. Wij sturen vooraf een aantal afbeeldingen waar je jouw favoriet uit kunt kiezen. Die keuze geef je aan ons door en dan staat alles klaar op de eerste dag dat je komt schilderen. Ervaring is niet nodig.

Wij geven samen les en begeleiden iedereen van begin tot eind. Op vrijdag sluiten wij af met een gezamenlijke lunch/ borrel. Prijs voor een week les, inclusief materialen (doek, verf, medium, koffie/ thee en op vrijdag lunch) is 285 euro. Wat je zelf moet meenemen zijn: penselen, katoenen lapjes en een afscheurpalet. Mocht je niet in het bezit zijn van deze materialen dan kunnen wij een set voor je samenstellen tegen een aantrekkelijke prijs. 

7 weekse schilder workshop

Meld je aan voor het schilder event in één van onderstaande weken:

 • Datum: maandag 8 t/m vrijdag 12 november 2021
  Tijd: 9.00-13.00 uur
  Thema: Henk Helmantel
  Aantal plaatsen: 10 (VOLGEBOEKT)
 • Datum: maandag 10 t/m vrijdag 14 januari 2022
  Tijd: 9.00-13.00 uur
  Thema: realistisch stilleven of semi abstract
  Aantal beschikbare plaatsen: 4

Workshop van 1 dag

In een dag gaan we een schilderij maken op onbewerkt linnen doek in mijn atelier in Veenendaal. We schilderen met acryl en olieverf op een doek van 80×100 cm. De prijs van deze dag, inclusief de materialen is 175 euro.  Dit bedrag is inclusief alle materialen, linnen doek 80x100cm, verf, medium, penselen etc. Tussen de middag verzorg ik een uitgebreide lunch. We beginnen om 9.30 met koffie en gebak. Precies om 10 uur beginnen we met schilderen en zijn rond 16 uur klaar. Je gaat naar huis met een prachtig schilderij.

Meld je aan voor de 1-daagse schilder workshop:

 • Datum: 11 december 2021
 • Locatie: atelier Kerkewijk 167 in Veenendaal
 • Aantal beschikbare plekken: 10 personen (VOLGEBOEKT)
Online schildercursus Vrouw met de gouden jurk

Uiteraard houden wij ons aan de corona maatregelen. Er is voldoende afstand tussen de ezels (1,5 meter) en wij dragen mondkapjes zolang het verplicht is. Ook is er voldoende desinfectie materiaal en ventileren wij gedurende de hele dag. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, passen wij de omstandigheden weer aan. Het kan, in het uiterste geval betekenen dat we het atelier moeten sluiten. Vanzelfsprekend worden dan de deelname kosten terugbetaald. Prijswijzigingen voorbehouden.

Zelf ook leren schilderen met olieverf? 

Ga dan direct aan de slag met één van mijn online schildercursussen.
Scroll naar top