Mandarijn schilderen in olieverf | Les 4 – Definitieve laag achtergrond

In deze blog

Wat heb je nodig:

  • Afscheurpalet
  • Groot penseel
  • Katoenen doek
  • Liquin medium
  • Olieverf: sapgroen, cadmium oranje, cadmium geel, titanium wit, ruwe omber, permanent geel/groen en gebrande sienna

Beginnen met schilderen


Ik ben een beetje gaan experimenteren met de achtergrond. De iPad heb ik er niet bijgezet, omdat ik met de kleuren van de mandarijn de achtergrond ben gaan schilderen. Vind je het niet mooi en houd je het toch liever lichter, vooral doen hoor! Jij bepaalt zelf wat je mooi vindt. Maar ik moet zeggen, dat het resultaat best wel mooi is geworden. Heel veel schilderplezier!

Nooit meer een blog missen?

Meld je dan hieronder aan en ontvang mijn nieuwe blogs gewoon in je mailbox.

Of ga direct aan de slag met één van mijn online schildercursussen

Laat een reactie achter

Zelf ook leren schilderen met olieverf? 

Ga dan direct aan de slag met één van mijn online schildercursussen.
Scroll naar top